Tlf Døgnvagt.: 31 75 75 75
 
     
Sikring og overvågning – mere sikkerhed – større tryghed  
 
For en sikkerheds skyld

Lad os sikre dit hjem eller din virksomhed. Bare for en sikkerheds skyld – hos KSEL, ved vi hvor vigtig sikkerheden er både i hjemmet men også i virksomheden – kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde den helt rigtige løsning til dig

Vi har mange års erfaring uanset om det gælder overvågning, alarmer, tyverisikring og automatik. Alt sammen sikkerhedsløsninger, der er med til at give en tryghed i hverdagen. Så du og din familie eller dine medarbejdere kan føle sig trygge.

Specialister i sikkerhedsløsninger

Vi er specialiserede i sikring og overvågning. Vores installatører har de faglige kompetencer til at udvikle og installere individuelle sikkerhedsløsninger til både private, virksomheder og institutioner.

Alt fra et overvågningskamera til alarmsystemer

Det kan for eksempel være med tyverialarmer, beskyttelse af installationer mod lynnedslag, videoovervågning kombineret med tågesikring og klimasikring i rum, hvor der kræves konstant temperatur og fugtighed.

Mulighederne er mange, hvis du spørger os. Vi har installatører over hele landet, der har de nødvendige kompetencer til at installere løsninger inden for sikkerhed og overvågning.

Få tryghed 24/7 med en tyverisikring (tyverialarm)

Du eller din virksomhed får forhåbentlig aldrig brug for en tyverialarm. Men, kan være med til at give dig og dine medarbejder en stor tryghed og samtidig kan det virke præventivt, så det holder ubudne gæster væk. Skulle uheldet være ude, vil du typisk også opleve, at en tyverialarm gør papirarbejdet med forsikringen nemmere efterfølgende.

Overvejer du at tyverisikre dit hjem eller din virksomhed? Så hjælper vi dig gerne med alt fra rådgivning til installation. Vi har stor erfaring med at installere tyverialarmer og alarmsystemer. Samtidig er vores kendskab til markedet og til de forskellige alarmsystemer stort


 
     
 
CERTIFICERING
Alle KS-EL's medarbejdere er certificeret elektriker og installatøre
  Dine fordele ved at vælge KS-EL
       
  RÅDGIVNING
Vi yder professional rådgivning på alle typer af EL opgaver
  LEVERANCER
Vi løser altid vore opgaver til vore kunders fulde tilfredshed
  HØJ FAGLIG EKSPERTISE
Hos KS-EL tilsikre vi kontinuerligt at vore medarbejder levere den højste faglige service.

KONTAKT OS
SÅ FINDER VI EN LØSNING
DØGNVAGT TLF.: 31 75 75 75
BESTIL ELEKTRIKKER  
  BLIV KONTAKTET      
         
Hovedkontor
KS-EL
Maglevænget 1
2791 Dragør
Danmark

TLF: 0045 31757575
Email: TIL@KSEL.DKKS-EL
Ville Heise Park 4
3450 Allerød
Danmark

TLF: 0045 21 60 04 05
Email: TIL@KSEL.DK